Hieronder vindt u alle specialisaties die wij aanbieden bij fysiotherapiepraktijk Stadshagen. Dit verschilt van verschillende therapieën tot beweegprogramma's. Klik op de gewenste specialisatie voor meer informatie over deze specialisatie.

SPECIALISATIES

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie wordt al eeuwen toegepast in de vorm van oefeningen en massage. Een fysiotherapeut behandelt stoornissen in houding en beweging, begeleidt en adviseert zodat de patiënt weer kan deelnemen aan sport, werk en aan een sociaal leven.

Lees meer over Fysiotherapie...

Orofaciale fysiotherapie, is het specialisme binnen de fysiotherapie dat zich bezig houdt met de behandeling van pijnklachten en

functieproblemen aan spieren en gewrichten in het

hoofd-halsgebied en het kauwstelsel.

Lees meer over Orofaciale Fysiotherapie...

OROFACIALE FYSIOTHERAPIE 

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie is niet alleen een behandeltechniek voor uw wervelkolom, maar ook voor de extremiteiten (armen/benen). De behandeling bestaat uit het in beweging brengen van de gewrichten, zodat deze weer gaan functioneren zoals het behoort.

Lees meer over Manuele Therapie...

UW SPECIALISATIE NIET GEVONDEN?

Een breder aanbod aan specialisaties bieden wij u graag aan via Fysiotherapie praktijk De Dobbe te Zwolle. Via deze praktijk voorzien wij u graag van onder andere onderstaande specialisaties;

 

Bekkenfysiotherapie

Chronische klachten

Claudicatio Intermittens

Dry Needling

Echografie

Geriatrie fysiotherapie

Handtherapie

Maar ook beweegprogramma's als COPD en Diabetes bieden we hier aan net als therapieën als Cesar therapie en Podotherapie.

Klik hier om doorgelinkt te worden naar de site van De Dobbe.

Hartrevalidatie

Oedeemtherapie

Psychosomatische fysiotherapie

Shockwave therapie

Sportfysiotherapie